Dobrý den,

registroval/a jste se do databáze našich zákazníků a využil/a tak spousty služeb navíc. Rádi bychom Vám tento komfort poskytli i nadále (na dobu tří let od posledního nákupu). K tomu ale potřebujeme Váš souhlas, který můžete kdykoliv odvolat. Jde o formalitu podle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“).

 

Připomínáme výhody registrace:

  • nakupovat snadno a rychle
  • budete mít přehled o historii Vašich nákupů
  • neuniknou Vám zajímavé akce a slevy
  • můžete sledovat stav Vaší objednávky
  • vytvářejte si své nákupní seznamy

 

 

Uděluji souhlas podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR společnosti Marek Byrtus IČ: 87508486, se sídlem Luběnice 154, 783 46, zapsaná v živnostenském rejstříku v Olomouci (dále jen „Správce“), a to se zpracováním mých osobních údajů v rozsahu: jméno, příjmení, email, adresa, doručovací adresa, telefon, IČ, DIČ, datum narození, IP adresa, heslo za účelem registrace do databáze zákazníků správce, na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku. Tento souhlas je výslovný, dobrovolný a lze jej kdykoliv odvolat.

 

Vaše osobní údaje budou dále zpracovány společností:

Shopion s.r.o., IČ: 06919324., DIČ: CZ06919324. Wellnerova 1322/3c, Olomouc, 77900. Spisovná značka C 73784 vedená u Krajského soudu v Ostravě

Poskytovatelem domény karneval-kostymy.cz

Ing. Kateřina Hájková, Jarmily Glazarové 406/25, Olomouc, 77900, IČO: 01300326 za účelem zpracování účetnictví

 

Společnosti PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, se sídlem v Jažlovicích, K Borovému háji 99, 251 01 Říčany, zapsaná v obchodních rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze, oddíl C , vložka 105858 , za účelem doručení objednaného zboží

České poště s.p., za účelem doručení objednaného zboží

případně další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době naše společnost nevyužívá. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu……………

Před odesláním si přečtěte Zásady ochrany osobních údajů a Zásady souborů cookies.

 

Potvrdit Váš souhlas můžete kliknutím na násleující odkaz:

{TOKEN}

 

 

Bez udělení tohoto souhlasu nebudete od nás nic dostávat. Vaše osobní údaje, které nejsou nezbytné pro splnění kupní smlouvy nebo pro splnění právní povinnosti, budou z databáze naší společnosti vymazány.

 

{WEB}